Prijslijst

Kwaliteit

Verse vis kopen wij zo dicht mogelijk in bij de bron en dat is in dit geval de visveiling van Den Helder. Wij nemen daar zelf plaats achter de veilklok en proberen daar de mooiste vis voor onze winkel te kopen. Vis uit de Noordzee is volgens ons gewoon het mooiste en puurste product wat er bestaat.

Duurzame visvangst

Verder betrekken we ook vis van betrouwbare tussenhandelaren welke ook vis op buitenlandse (Denemarken)visafslagen kopen. Het gaat dan met name om kabeljauw die we het liefst in zijn geheel binnen laten komen en dan zelf handmatig fileren.

Gerookte paling betrekken we via een rokerij die is aangesloten bij DUPAN dat is een afkorting voor het duurzame palingfonds waarbij we per afgenomen kilo paling een bijdrage leveren aan dit fonds waarmee er in de winterperiode paling over de dijk word gezet en in de zomerperiode glasaal word uitgezet. Hierbij werken we mee aan een betere palingstand. Tevens werken we volgens de HACCP richtlijnen voor de visdetailhandel. Op verzoek kunnen wij u informatie geven over eventuele allergenen in onze producten.

Varlaks Zalm

Varlaks Zalm (varlaks.no) betrekken we van Visscher seafood uit Urk (visscherseafood.com). Deze zalm heeft een mooi verhaal en onderscheid zich van andere gekweekte zalm zie Nederlandse flyer varlaks, VÅRLAKS brochure Visscher Seafood of bekijk de video: